DIS otvara nove i modernizovane markete u nekoliko gradova Srbije

Dis

Kompanija Dis iz Krnjeva nastavlja investiocioni plan otvaranjem novih i modernizovanih marketa u nekoliko gradova Srbije.

Domaći maloprodajni lanac Dis, otvorio je nekoliko novih i modernizovanih marketa. Kompanija je modernizovala svoj najveći objekat koji se nalazi u TC Zmaj, na adresi Autoput 19 u Beogradu. "U renoviranom marketu, Beograđanima je dostupna sjajna ponuda velikog broja kvalitetnih artikala. Vizuelne prostorne promene donele su estetski i funkcionalni napredak kada je u pitanju enterijer i eksterijer marketa, a veliki napredak je načinjen i u oblasti usluge koja će nakon renoviranja postati još kvalitetnija. Razvoj i modernizacija prodajne mreže DIS podrazumeva kompletno unapređenje ambijenta, ponude i usluge što je u skladu sa nastojanjem kompanije da svim svojim kupcima obezbedi najbolje uslove za zaista super kupovinu svakog dana", saopštavaju iz Dis-a.

Dis je nastavio i sa širenjem prodajne mreže otvaranjem marketa Super Dis u Vrnjačkoj Banji na adresi Kneza Miloša 36. U moderno uređenom prostoru novog marketa, stanovnike Vrnjačke Banje očekuje ponuda od oko 5000 artikala. Market u Vrnjačkoj Banji je 32. objekat u DIS prodajnoj mreži, a 7. po redu objekat novog koncepta Super DIS. Razvoj novog SUPER DIS koncepta, koji podrazumeva kompletno unapređenje ambijenta, ponude i usluge, u skladu je sa nastojanjem kompanije da svim svojim kupcima obezbedi najbolje uslove za kupovinu svakog dana.

Nešto ranije, kompanija Dis je otvorila i modernizovane markete u Inđiji i Staroj Pazovi koji su uz novi koncept pod brendom Super Dis potrošačima doneli moderniji izgled i izbor od preko 5000 artikala.

Dis je danas jedan od najvećih domaćih maloprodajnih lanaca koji posluje sa 32. objekta širom Srbije. Kompanija posluje i sa više od 400 franšiznih partnera. Dis je nedavno saopštio da je zatvorio svoj market na Novom Beogradu koji se nalazio u Japanskoj ulici.