Poseidon Grupa otvara Capitol Park Leskovac - na jug Srbije stižu novi brendovi

Capitol Park

Britanska Poseidon Grupa dovodi svoj brend Capitol Park u Leskovac koji će otvoriti svoja vrata 9.maja.

Leskovac će postati bogatiji za prvi ritejl park u čiju je izgradnju Poseidon Grupa investirala oko 10 miliona evra. Na 6.500 kvadrata ukupne površine, svoje objekte će otvoriti domaći i međunarodni brendovi. Po prvi put u Leskovac stiže turski modni lanac Waikiki, kao i poljski brend iz Lpp Grupe, lanac Sinsay. U okviru prvog ritejl parka u Leskovcu naći će se Maxi supermarket, Pertini, Telenor shop, Koton, N Sport, Deichmann, Intersport, lilly drogerija, Nefa nameštaj, Top Shop, Opposite...

Domaći lanac tehnike Gigatron nastavlja širenje prodajne mreže otvaranjem nove radnje koja će se nalaziti u prvom ritejl parku u Leskovcu. Gigatron je nedavno na Novom Beogradu otvorio najveću prodavnicu koja se prostire na 1.500 kvadrata prodajnog pristora i najavio da će uskoro otvoriti i prodavnice u Zaječaru i Beogradu (Ada Mall).

Capitol Park Leskovac koji se nalazi u blizini centra grada i autoputa E75 posetiocima nudi više od 200 parking mesta, caffe i menjačnicu. Poseidon Grupa je do sada izgradila Capitol Park centre u Šapcu koji je nedavno proslavio pet godina postojanja, Somboru i Rakovici koji je ujedno i najveći ritejl park u Beogradu sa 38 prodavnica i bioskopom.