Domaća Trgovina pravi ekspanziju - Aroma sa novim tržnim centrima i marketima u Beogradu, Podgorici i Žabljaku

Aroma market

Kompanija Domaća Trgovina nastavlja snažnu ekspanziju u Srbiji i Crnoj Gori otvaranjem tri nova Aroma prodajna objekta u Beogradu, Podgorici i Žabljaku.

Kompanija je uz brojna iznenađenja za potrošače i poklon vaučere otvorila još jedan Aroma market u Beogradu na adresi Bulevar kralja Aleksandra 191 - 193. Uz širok asortiman artikala, potrošačima je u novootvorenom objektu dostupan i BioDar kutak zdrave hrane, kao i standardna ponuda robne marke Montella i proizvodi italijanskog lanca Conad.

Krajem juna kompanije Domaća Trgovina i Napredak AD Kotor svečano su otvorile Aroma Centar na Žabljaku. U savremeni maloprodajni objekat koji se prostire na 2.100 ukupne i 1.500 kvadrata prodajne površine investirano je 1,5 miliona evra, dok su ukupna ulaganja sa svim zakupcima veća od 2 miliona evra. U sklopu njega nalazi se Aroma market na 550 kvadrata, prodavnica sportske opreme Sport Vision, apoteka i restoran Al Forno. Vladan Radević ispred kompanije Napredak je izjavio da je veoma značajno naglasiti da je otvaranjem centra otvoreno 66 novih radnih mesta kao i da je tokom izgradnje i realizacije ove investicije dobijena velika podrška opštine Žabljak.

Tokom prošlog meseca, Aroma je postala bogatija za novi market u centru Podgorice koji se nalazi na Trgu nezavisnosti. Na preko 450 kvadrata prodajne površine potrošačima je dostupno više od 8.000 domaćih i uvoznih artikala, kao i robne marke Montella i Conad. U okviru novootvorenog marketa nalazi se kuhinja sa bogatom ponudom gotovih jela, peciva i hleba.

Domaća Trgovina danas posluje u okviru Expo Grupe iz Crne Gore sa više od 110 Aroma marketa i diskonta Conto. Godišnji promet na tržištima Srbije i Crne Gore iznosi oko 100 miliona evra.