Novi datum za svečano otvaranje šoping parka u Kruševcu

Šoping Park Kruševac

Novi datum za svečano otvaranje prvog šoping parka u Kruševcu zakazan je za 26. septembar.

Ovo je prvi šoping park u Kruševcu i okolini, ukupna vrednost investicije iznosi 12 miliona evra. Ukupna izgrađena površina za izdavanje lokala prostire se na 9.000 kvadratnih metara, a dostupno je i oko 300 parkig mesta za posetioce. Otvaranjem ovog šoping parka, otvorena je i mogućnost za 250 novih radnih mesta.
Zakupljeni lokali sastoje se od kombinacije internacionalnih i domaćih brendova koji će svoju ponudu predstaviti u 17 lokala.

Maloprodajni park se nalazi u južnom delu grada Kruševca, u ulici Krfska broj 37, na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Bruskog puta, regionalnog puta koji vodi do planine Kopaonik i samo 25 km od glavnog državnog autoputa.

Kompanija Nepi Rockcastle u svom portfoliju u Srbiji ima neke od najvećih tržnih centara kao što su Šoping centar Kragujevac Plaza (GLA 22.292m2) i Šoping centar Promenada Novi Sad (GLA 49.000 m2), koji je ujedno i najveći šoping centar u Srbiji.

O kompaniji NEPI Rockastle:

NEPI Rockcastle Plc je vodeća investiciona grupa u centralnoj i istočnoj Evropi koja se bavi komercijalnim nekretninama, licitirana na berzama u Johanezburgu (JSE) i Euronext u Amsterdamu. Kompanija ima izuzetan portfolio objekata s dominantnom pozicijom u Rumuniji, Poljskoj i Slovačkoj, kao i jakim prisustvom u Hrvatskoj, Bugarskoj, Mađarskoj, Češkoj, Srbiji i Litvaniji, konstantno šireći svoju mrežu na tržištima centralne i istočne Evrope.