BIG FASHION PARK dobija najpoznatije svetske i domaće maloprodajne brendove

BigCee

BIG CEE Srbija, deo kompanije Big Shopping Centers Israel, izvodi radove na izgradnji još jednog šoping centra u Srbiji, BIG FASHION PARK na Karaburmi. Pored već najavljenog francuskog trgovca Decathlon, u sklopu centra svoje objekte će otvoriti i drugi poznati maloprodajni lanci.

BIG FASHION PARK na Karaburmi koji se gradi na nekadašnjoj lokaciji fabrike Minel, prostiraće se na blizu 15.000 kvadratnih metara maloprodajnog prostora. Pored već najavljenog francuskog trgovca Decathlon koji će ujedno u BIG PARK-u otvoriti prvu prodavnicu u Srbiji na 3.700m2, poznati su i drugi zakupci koji će obogatiti ponudu novog šoping parka. U sklopu centra naći će se Maxi supermarket, dm drogerija, Ivančić i sinovi, Home Plus, Pet Centar, Win Win, Non Stop Fitnes, Galerija podova, kao i poznati lanac Babylon park iz Izraela.

Kompanija BIG CEE Srbija je u proteklom periodu preuzela dva šoping centra, Aviv Park u Pančevu, kao i većinski udeo u Outlet Centru u Inđiji. Prvi BIG centar u Srbiji otvoren je 2012. godine u Novom Sadu, dok je 2017. godine otvoren i BIG Fashion na Karaburmi koji se prostire na 32.000 kvadrata prodajnog prostora.

Big Shopping Centers Israel trenutno upravlja sa 58 šoping centara u Izraelu, SAD-u i Srbiji. Sedište kompanije Big Shopping Centers Ltd nalazi se u Izraelu i smatra se jednom od najvećih kompanija za promet nekretnina na domaćem tržištu.