Sport Vision otvorio prvi maloprodajni centar - EXTRA Retail Park na 7.000m2

Sport Vision

Kompanija Sport Vision svečano je u prisustvu 300 zvanica otvorila prvi retail park u Crnoj Gori koji se nalazi u Podgorici i najavila nove investicije u izgradnju prodajnih centara.

Kompanija Sport Vision otvorila je prvi EXTRA retail park u Podgorici, prvi šoping centar takvog koncepta u Crnoj Gori. U podgoričkom naselju Zabjelo, EXTRA prodajni centar je ponudio najpoznatije domaće i strane brendove, na ukupno 7.000 kvadrata prodajnog prostora smeštenog na površini od 11.000 kvadrata. Među najvećim zakupcima je i kompanija Jumbo koja je u Extra centru otvorila prvu robnu kuću u Crnoj Gori. Svečanom otvaranju prisustvovali su i predstavnici kompanije Jumbo i Balfin Grupe u čijem se vlasništvu nalaze Jumbo centri u nekoliko država na Balkanu.

Extra retail park je pored robne kuće Jumbo ponudio i prodavnice Sport Vision Outlet, Nike Outlet, US Polo, Fashion&Friends Outlet, Beosport Outlet, Ofice Shoes, Metro obuću, Cosmetics market i Caffe bar.

Iz kompanije Sport Vision, investitora prvog retail parka su naveli da će iste objekte graditi na primorju, kao i u severnim delovima Crne Gore. Vrednost investicje prvog Extra retail parka u Crnoj Gori iznosi oko 8 miliona evra i doneo je više od 150 novih radnih mesta.