Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Puzijada u tržnom centru Delta City

Puzijada u tržnom centru Delta City

„Bebe puzalice“ će poslednjeg dana novembra osvajati svoje prve male ciljeve na putu odrastanja i pokazati nam zašto je Puzijada najslađa trka od svih.

U tržnom centru Delta City u Beogradu, 30.11.2015. sa početkom u 12h, očekuje vas još jedna Puzijada u organizaciji brenda NIVEA Baby i časopisa Mama&Beba.

Poziv za sve drage mame i tate od organizatora da prijavite svoje bebe, i svi zajedno dobro provedu i pruže mališanima priliku da se druže, puze, pokažu šta znaju.

Svoju bebu možete prijaviti najkasnije do 28.11.2015. i to na nekoliko načina:

1. način: pošaljite SMS na broj 1201 (ukucajte BEBA-razmak-puzijada-razmak, ime, prezime i mesto stanovanja deteta i uzrast u mesecima). Primer: BEBA puzijada Marko Markovic iz Beograda, 6 meseci.
2. način: pozivanjem broja 021/489-71-00 lokal 135, svakog radnog dana od 9 do 16 časova.
3. način: putem mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
4. način: putem grupe Moja beba na Fejsbuku

Neophodno je da pošaljete ime, prezime i mesto stanovanja bebe, uzrast i kontakt telefon jednog roditelja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum