Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti IDEA i drugi poznati brendovi u budućem Belgrade Plaza centru

IDEA i drugi poznati brendovi u budućem Belgrade Plaza centru

Supermarket Idea i Belgrade Plaza su zaključili ugovor o zakupu 1900 m2 prizemnog prostora u budućem Belgrade Plaza tržnom centru.

Pored Idea supermarketa, još nekoliko bitnih zakupaca su već sada poznati javnosti: Jasmin, Yves Rocher, Legend i drugi...

Građevinski radovi na Belgrade Plazi se nastavljaju po planu a izabran je i glavni izvođač radova preko raspisanog tendera. Pobednik je kompanija Kamgrad, jedna od najvećih građevinskih kompanija u regionu, sa preko trideset godina iskustva i preko 250 završenih projekata.

Pripremio: Retail Serbia tim

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum